Familie og børn

Familie og børn

Forevig de små og store øjeblikkeEr konfirmationen nært forestående eller er en rund fødselsdag på vej? Så leverer jeg flotte og sjove øjebliksbilleder fra dagen.


Priser for familie- og børnebilleder

Foto af Familie, Børn, Gruppebilleder og Søskende - Alle billederne (50 - 100 stk. ) leveres på en DVD eller WeTransfer i højopløsning. Pris 1.995,- kr.

Billeder af barnets første år

Her har i en unik mulighed for at skabe nogle dejlige minder af Jeres barns fantastiske udvikling det første år, hvor den største forandring sker.

Man får ikke altid de optimale billeder i et studie, derfor anbefaler jeg ofte at jeg kan tage ud til jer. "Baby-Børn" er ofte mere trygge i deres faste rammer og derved får man ofte taget bedre billeder.

Det bedste vil som udgangspunkt være, at babyen/ barnet har sovet og spist, så har jeg mulighed for at fotografere i længere tid. I må hellere end gerne medbringe babyens / Barnets ynglings legetøj.

Få taget billeder hver 3 mdr. det første år.

Første gang er Pris 1995,- kr.
Efterfølgende er prisen pr gang 1.495,- kr.
I får udleveret 50 billeder i Farver & Sort / Hvid,

Billederne leveres fotoredigeret i høj opløsning på en dvd eller sendt til Jer via WeTranfer.
Billederne er klar indenfor en uge.
Fotografering vil vare ca. 1,5 Time.


Udtalelser

"Jeg har kendt Henrik i mange år, og har både fået lave personlige profilbilleder, konfirmationsbilleder, og set hans koncertbilleder.... Kun at foretrække. Henrik har gode idéer, men lytter også til dine forslag......"- Eugénie Ellen Maage

"Der kommer altid gode billeder ud af det når jeg møde Henrik til div. arrangementer."- Thomas Evers