Fotograf Lolland Falster

Din lokale fotograf på Lolland (og Falster)

Min passion er at forevige øjeblikket i en verden af billeder.

 

Mit navn er Henrik Hildebrandt og jeg har fotograferet siden 1979.

I over 40 år har jeg beskæftiget mig med min helt store passion som fotograf. Det har, udover at give mig utroligt mange oplevelser og minder for livet, gjort mig til en alsidig, anerkendt fotograf.

Igennem årene har jeg haft adskillige opgaver for diverse medier fra ind- og udland, hvor jeg bl.a. fotograferer til koncerter, sportsbegivenheder, gallapremierer og andre events. Det har bevirket, at jeg har været så heldig at få lov at tage utallige fotografier af kendte og royale. Det er et kæmpe privilegium, men samtidig understreger det også at mit håndværk er i orden, og at du som kunde altid vil være i trygge hænder hos mig.

 

Mine ydelser

Uanset hvilken type billede du ønsker, kan jeg sandsynligvis hjælpe dig. Jeg fotograferer blandet andet for virksomheder samt til bryllupper, konfirmationer, barnedåben og laver familiefotos. (Ønsker du et CV-billede eller et billede til din datingprofil, er det også en del af mit repertoire). I top-menuen kan du se eksempler på mit arbejde, finde priser og booke mig.

Fotograf af hjertet på Lolland

Civilt er jeg bosat på Lolland med kone og to børn, hvor vi nyder roen og de naturskønne områder, Lolland byder på. Professionelt giver omgivelserne mig inspiration og overskud til at levere fotografier der giver tilfredse og glade kunder, hvilket er alfa omega for mit virke. Og så er der naturligvis også fremragende locations til udendørs fotografier, måtte du ønske dette.

Har du specielle ønsker eller vil du have et møde med mig, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg er som nævnt bosiddende på Lolland, hvor jeg tager billeder i lokalområdet, men jeg kan også bookes i København og det Øvrige Sjælland.

OBS: Og så er jeg slet ikke så dyr som man skulle tro 😉

 

Her er et udvalg af dem jeg bl.a. leverer billeder til:

Dana Press, GAFFA, 20th Centery Fox, Ekstra Bladet, Se & Hør, Tivoli, Disney Enterprises, Olivia, Top of the Pops, Vi Unge,Pol Foto, Årsbogen Horisont, Lindhart & Ringhof, og Billed-Bladet.

Jeg er også direkte tilknyttet kunstnere som TOTO, King Diamond, Tim Christensen, Dizzy Mizz Lizzy og derudover er jeg tilknyttet Kongehuset.